Fars Dags-gaveidéer

Nu er der minsandten ikke længe til Fars Dag, og dermed åbner vi snart for vores Far-tema i Det Gamle Apothek. Det sker fra på torsdag d. 31.5., hvor vi har tilbud på garn til far-trøjer samt gratis tilhørende opskrift, og du kan også lade dig inspirere af vores Far-udstilling med masser af gaveidéer til manden, der har næsten alt.

Se bl.a. skærebrædder i massivt acacietræ, spændende flasker med bær-blandinger til hjemmelavet vodkadrik, stor grillkrydderi-samling, forklæder i “veganerlæder” ;-D, lærredsprint af gamle landkort, træ-redskaber til køkkenet, grill/pejsetændstikker, bbq-saucer, gastrik, øl/rødvinsgelé, specialøl, brødblandinger fra De 5 Gaarde – og meget mere.

Kig ind! Vi giver som altid smagsprøver i Tapperiet og et hyggeligt hvil i Apothekerhaven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s