Nyt mundgodt i Tapperiet

“Eksplosiv” kunne dække 2018s første nyhed i Det Gamle Apothek, som skal findes i Tapperiet. Der er nemlig kommet to nye varianter af balsamico, begge med stor fylde og en vis personlighed:

  • Solbær
  • Granatæble 

Og i forvejen har vi jo:

  • Blodappelsin
  • Mango
  • Jordbær/rabarber
  • Blåbær/havtorn
  • Hyldeblomst/ingefær

Inden man udvælger sin balsamico, tilbyder vi at man kan smage varianterne på et lille stykke neutralt brød. Det at smage gør det ikke nødvendigvis lettere at vælge, men tag det som en stor oplevelse, så.

Skal du i forvejen også spise frokost hos os, tilføjer vi gerne valgfri dryp af balsamico i din sandwich. Mere skal der ikke til, for det er drøje sager.

Lykkes det dig at vælge en favorit, skal den heldige tappehane på arbejde. Og lad os sige det med det samme: Der er ingen selvbetjening ved tappehanerne, så overlad dem til de tapre tappe-tøser, Heidi eller Apothekerfruen. (Okay, du fik så selv lov at dyppe brødet og putte det i munden, da  du skal have smagsprøver).

Du kan enten købe en glasflaske hos os på 1,0 eller 2,5 dl, eller du kan have snydt og medbragt din egen flaske hjemmefra. Det er helt legalt. Tager du flasken med for anden gang, kalder vi det en genopfyldning, og da sparer du naturligvis også flaskens pris og betaler kun for den mængde balsamico, du nu vælger. Og selvfølgelig skal flasker genbruges.

Er du ude i den store selvforkælelse eller en fin værtindegave, kan du også købe færdige pakker med tre små flasker balsamico inkl. en opskrift på Apothekerfruens Kiksekage.

De forskellige balsamica egner sig til forskelligt. Rodfrugter, salat, is, og ost. Dessert. Vi har fx. lavet et frækt eksperiment med den søde jordbær-rabarberbalsamico på risalamande. De gør sig også opblandet med olivenolie til en frisk dressing, der giver karakter til nærmest hvad som helst. Leg, og du skal finde.

Læs mere om tapperiet.
Se en kort balsamicofilm fra facebooksiden, hvor vi præsenterer varianterne. (Åbner nyt vindue)

Snart præsenterer vi også Tapperiets nye olivenolie.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s