Kom jul, kom gaver

Kan din gavemodtager tituleres Den Kreative, Madøret, Hyggelaren, Nissemoren, Den Praktiske Gris og/eller Legebarnet, så har vi masser af ideer til hendes adventskalendergaver og julegaver. Kig også Delikatessen efter for gaver til herren, som nok vil glæde sig over en ølgelé, en af vores eddiker, BBQsaucer, honninger, marmelader eller en gastrik. Til børnene har vi gammeldags, gedigent legetøj og selvfølgelig masser af søde sager. Så værsågod at træde ind i vort udvalg af overraskelser i forskellige prisklasser – vi har mange fine gaver fra kun kr. 29,-kr. og op.

Kom forbi Det Gamle Apothek i Christiansfeld og besøg juleudstillingen i to etager. Hyg dig med at vælge gaver – eller ring 61281116 for at bestille 4 hemmelige adventsgaver fra kr. 400,-  Og husk: Dette er kun et udsnit af, hvad vi har for tiden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s